به پویان حکیم امتیاز دهید

حجامت
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ارائه مقالات

اگر شما هم مقالات و مطالب علمی دارید که قبلا در سایت دیگری ثبت نشده است میتوانید مقاله خود را برای ما بفرستید و بعد از برسی در سایت با نام شما قرار گیرد ، برای ارسال مقاله فقط کافیست در سایت عضو شوید و درخواست نویسندگی را ایمیل کنید . برای ایمیل کردن اینجا کلیک کنید .

آخرین فیلم ها

بزودی این قسمت احداث میشود

حجامت

حجامت یعنی چه؟

مشاهده در قالب PDFچاپفرستادن به ایمیل

حجامت اصطلاحا به روشی از خونگیری اطلاق می شود که جهت درمان بعضی از بیماری ها به کار می رود و دارای سابقه تاریخی هفت هزار ساله می باشد وبه عنوان یک سنت الهی در روایات وسیره پیامبران و ائمه اطهار علهم السلام مطرح گردیده وجزء احکام امضایی اسلام است و در طب سنتی نیز به عنوان رکن درمان به حساب می آید.در زبان غلمی از حجامت به عنوان ززیر یاد می شود  البته با توجه به مفاهیمی که از دیدگاه اسلام به دست می آید کلمات نامبرده کامل نیستند.

Read Article »

موضوعات

اشتراک خبرنامه پیام کوتاه

شماره تلفن همراه شما:

اشتراک
لغو عضویت

لطفا در ورود شماره خود دقت بفرمایید

پشتیبانی علمی

این سایت از نظر علمی - پزشکی تحت نظارت دکتر علی نیک کار پزشک ، محقق طب سنتی - ایران - اسلامی میباشد .

برای دیدن مقالات اینجا کلیک کنید

ورود و عضویت

ورود به سایت

آخرین مقاله ها

درمان سر درد در آفتاب

غالبا افرادی که در معرض آفتاب قرار گرفته و دجار سر درد میشود دارای غلبه خود و صفرا بوده که در نور خورشید باعث اذیت و آزار آنها میشوند . بهتر است بیمار از خوردنی هایی مثل آب دوغ خیار – آش دوغ – آش نمر هندی – آش آلو –

Read more ...

آنتي‌ هيستامين طبيعي

نمك دريا حاوي بيش از 100 نوع ماده معدني است و از اين‌رو از ارزش غذايي بالايي برخوردار است. تفاوت نمك دريا و نمك معمولي به فرآيند تصفيه آنها بازمي‌گردد. نمك معمولي، اغلب در اجاق خشك مي‌شود و برخي مواد نيز به آن افزوده مي‌شود. از اين‌رو مواد معدني مانند كلسيم، منيزيم و پتاسيم در فرآيند تصفيه جدا مي‌شوند.سديم براي فعاليت‌هاي بدن ضروري است و مصرف بين 1500 تا2300 ميلي‌گرم از آن در روز توصيه مي‌شود. نمك دريا علاوه بر تأمين اين نياز به دليل برخورداري از مواد معدني، فوايد ديگري را نيز براي بدن به همراه خواهد داشت. ميزان سديم موجود در نمك دريا حدود 468 ميلي‌گرم در هر يك‌چهارم از قاشق چايخوري است. مصرف اين نمك ضربان قلب نامنظم را پايدار مي‌كند. همچنين نوشيدن محلول مقدار كمي نمك دريا در يك يا دو ليتر آب هر روز و براي مدت يك هفته در تنظيم فشار خون مفيد است. علاوه بر اين ماده، بقاياي سديم مضر را در بدن جست‌وجو مي‌كند و سپس آنها را به‌طور كامل از بين مي‌برد.

Read more ...

چرا زنان نباید در دوران قاعدگی حمام کنند؟

قاعدگی یکی از دوره های پر اذیت و آزار ولی سودمند برای زنان است (همانندبارداری).قاعدگی از تاثیر وتاثر هیپوتالاموس،تخمدانها ،سیستم اعصاب مرکزی وکل رحم ومجاری تناسلی میباشد.از نظر طب سنتی -اسلامی -ایرانی به زنی سالم گفته میشود که دارای قاعدگی طبیعی بوده و به عقیده بوعلی دارای طمث معتدل باشد.

بدن سالم به صور گوناگون مواد زاید را دفع می کند.عرق کردن -ادرار-قی،وجریان حیض و... اختلال در جریان دفع هرکدام از این موارد باعث اختلال در عملکرد بدن می شود.خون حیض یکی از راههای دفع مواد زاید بدن در زنان است .درمیان زنان مسن وپیر در شمال وارتفاعات شمال کشور مرسوم بوده که زنان در دوره قاعدگی از استحمام بپرهیزند وحتی به صورت موضعی نیز از این امر پرهیز داشتند.چرا که این عمل باعث جذب آب از طریق رحم شده وباعث عفونت در رحم وچه بسا ضعف تخمدانها ،نازایی،کیست تخمدانها میگردد.

Read more ...

من را بهتر بشناسید!!!

من بابونه هستم.

اندازه قد من 30 الی 40 سانتیمتر است .از گیاهان علفی یکساله و از خانواده کاسنی به شمار می آیم.

محل زندگی من در ایران مناطق لرستان -خوزستان ارتفاعات البرز می باشد.

Read more ...

دانستنی هایی راجع به عسل

( و اوحی ربک النحل... فیه شفاء الناس) سوره ی نحل

و خداوند به زنبور عسل وحی کرد... که در آن شفاء مردم است.( آیه ی 69- 68 )

فواید عسل ( گزارشی از سمپوزیون های بین المللی ):

1- درمان بیماری های قلب عروق جلوگیری از آنژین.

2- افزایش هموگلوبین- پایین آوردن فشار خون در سرخرگ

3- کم خونی- کم اشتهایی- اعصاب

Read more ...